Referenties


"Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en de mening van onze klanten is daarom voor ons zeer belangrijk. Wij als schoonmaakbedrijf in Eindhoven willen de top bereiken. Elke dag met veel plezier een topservice leveren voor onze klanten staat bij ons op nummer 1!"No-nonsense bedrijf met mensen die goed zijn in hun vak en prettig in de omgang en communicatie.  Goede opvolging van gemaakte afspraken mbt de schoonmaak, en heldere verslaggeving hiervan in het logboek.  Zoals je kan zien in deze 2 zinnen zijn wij zeer tevreden!

Ronnie Santegoeds 4LightShowProjects

 

Wij zijn erg tevreden over Raynell. Snelle service, duidelijke communicatie en top schoonmaakwerk!

Vera Mertens Studenttalent

Mijn man en ik waren opzoek naar een interieurverzorgster voor een aantal uurtjes per week. Via een collega in contact gekomen met Isabelle van Raynell. Ik heb contact opgenomen met Isabelle en we hebben een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Dit was erg prettig omdat je zo ook een indruk krijgt van wie er in je (privé) huis komt poetsen. Dit omdat we graag wilde dat er een interieurverzorgster komt op het moment dat er niemand in huis is. Isabelle is gelijk de week erop begonnen en ik kan niets anders zeggen dan: we hadden dit veel eerder moeten doen! Dit was echt een juiste beslissing. Wat is het fijn elke week weer in een schoon huis thuis te komen. Super fijn is ook het contact met Isabelle en dat ze zo flexibel is. Echt een aanrader!

Fam. De Vries

 

Raynell schoonmaakbedrijf maakt als mooi schoon.We zijn er zeer tevreden over. Eerlijk en betrouwbare poetsdames die keurig werk leveren.En die hun afspraak na komen.

Petra van Opstal Semler Recycling

Onze ervaringen met Raynell zijn alleen maar positief. Op het moment dat Isabelle binnenkwam wist ik dat het goed zat. Spontaan, professioneel, zo kwam ze bij me over, en ze heeft het waargemaakt met haar team, ze verstaan hun vak. Wij zijn er super blij mee en hopen nog lang met Raynell door te mogen gaan. Alles is altijd netjes schoon en het ruikt heerlijk. Als we punten mogen geven dan wordt het een 10.

Kapper Roland
Tot maandag

Tot maandag

Democratisch Onderwijs Eindhoven

Democratisch Onderwijs Eindhoven

Sevenseas

Sevenseas

Esthe Esmee

Esthe Esmee

Copyright © 2024 Raynell interieurverzorging |  Privacybeleid
Copyright © 2024 Raynell interieurverzorging
Privacybeleid
Webdesign & CMS by Downdijk