Over Raynell

Raynell is een jong en fris schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omstreken voor uw zakelijke en/of particuliere interieur.
Ons belangrijkste kenmerk is dat wij ernaar streven om een topservice te leveren in combinatie met een topkwaliteit schoonmaken. Wij maken bij uw bedrijf schoon zoals we thuis schoonmaken: met zorg en aandacht! Wij gunnen u een schoon bedrijf en een frisse start van de dag!

 

Hoe Raynell is ontstaan..

Welkom! Mijn naam is Isabelle Corneille. Ik run dit schoonmaakbedrijf in Eindhoven sinds 2009 met veel passie en plezier. Het begon met een simpel poetsadresje en een advertentie op marktplaats, waarna ik benaderd ben door het Eindhovens Dagblad die graag een interview met me wilde doen omdat ze op zoek waren naar jonge ondernemers (ik was toen 22). Dit interview werd gevolgd door een levensgrote foto in de krant met mijn verhaal erbij. De telefoontjes en e-mails stroomde binnen en voordat ik het wist had ik een eigen schoonmaakbedrijf! Ik ben begonnen met voornamelijk particulieren en een paar bedrijven en kreeg het steeds drukker en drukker dus ben toen langzamerhand personeel gaan aannemen tot we een fijn en hecht team hadden met allemaal dezelfde instelling: topkwaliteit leveren!

Wat ik vooral merkte aan mensen; ze worden heel blij van een echt schoon huis en/of bedrijf, waar in alle hoekjes en gaatjes is schoongemaakt. Hier gaat mijn streven naar uit; een eerlijk schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omstreken voor uw bedrijf en/of huis omdat iedereen dat verdient!

Isabelle Corneille


Copyright © 2024 Raynell interieurverzorging |  Privacybeleid
Copyright © 2024 Raynell interieurverzorging
Privacybeleid
Webdesign & CMS by Downdijk