Diensten

Schoonmaak op maat

Bij ons kunt u ervoor kiezen om een schoonmaakschema (dit krijgt u erbij als extra service) door ons te laten maken, op maat gemaakt voor uw bedrijf. Wij zijn als schoonmaakbedrijf werkzaam in Eindhoven en omstreken. Tijdens de intake spreken we graag met u over uw bedrijf en uw schoonmaak wensen. Uiteraard horen hier ook de extra dingen bij zoals de ramen/kozijnen, deuren, keukenkastjes, stoelpoten, ga zo maar door... Samen stellen wij een uitgebreid schema op dat geheel naar uw wensen is samengesteld en gelijk eerlijke werkafspraken zijn tussen u en ons. Zo waarborgen we dat alles op en top wordt bijgehouden en uw bedrijf er ten aller tijden spik en span uitziet!

 

Betaalbare kwaliteit

Eerlijke schoonmaak staat bij ons hoog in het vaandel. Als snel opkomend schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omstreken streven wij ernaar om een eerlijke en duidelijke schoonmaakservice neer te zetten. We hebben opgemerkt dat veel bedrijven klagen over schoonmaakpersoneel dat snel door het bedrijf heen poetst, snel naar huis wil en veel dingen laten liggen die toch heel belangrijk zijn. Dit willen wij ten aller tijden voorkomen! Wij gunnen u een fris en schoon bedrijf waar uw personeel achter een opgeruimd en net bureau zit. Wij willen u net dat beetje extra geven! Om u niet op te zadelen met onnodige extra kosten werken wij met twee 2 verschillende schoonmaakpakketten: het basispakket en het pluspakket. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij u van een keuze voorzien. Meer informatie? Vraag een offerte aan!

 

Duurzame schoonmaak

Als professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omstreken weten wij dat een schoon binnenmilieu veiliger is voor uw gezondheid en dat van uw personeel. Daarom hebben wij ervoor gekozen om met probiotische schoonmaakmiddelen te werken. Schoonmaken met probiotische reinigingsmiddelen heeft meerdere voordelen: gezondere werkomgeving, schimmels verdwijnen, slechte bacteriën verdwijnen, nare geurtjes verdwijnen, product werkt na aanbrengen nog een paar dagen door... Probiotische schoonmaakmiddelen zijn milieuvriendelijk en bevatten geen gevaarlijke stoffen. Ze bieden bescherming op lang termijn en zijn voor zowel uw als ons personeel veilig in gebruik. Zo kunnen we samen genieten van een frisse en gezonde werkomgeving!


Copyright © 2024 Raynell interieurverzorging |  Privacybeleid
Copyright © 2024 Raynell interieurverzorging
Privacybeleid
Webdesign & CMS by Downdijk